PlayStation Plus - Xbox Live Gold

Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i desember

Her er listen over spill du kan plukke opp.

Audun Rodem, Gamer.no

For dem som abonnerer på tjenestene PlayStation Plus og Xbox Live Gold kommer det månedlig påfyll av spill. Denne måneden får begge plattformene noen godbiter som det er verdt å plukke med seg.

PlayStation Plus

Titanfall 2 (PlayStation 4)

Titanfall 2.

Før Apex Legends tok verden med storm, var Respawn Entertainments beste spill utvilsomt Titanfall 2. Skytespillveteranene videreførte og utviklet det gode konseptet med å blande akrobatisk skytespillmoro med innslag av gigantiske «mechs» i flerspilleren, men bygde samtidig en enspillerkampanje som mange løfter frem som en av de beste skytespillkampanjene de siste ti årene. Uansett om du er mest interessert i førstnevnte eller sistnevnte, er det vel verdt å plukke opp Titanfall 2 på PlayStation Plus.

Vår anmelder var også enig i 2016:

– Historiedelen er den aller største forbedringen hvis man skal sammenligne med Titanfall. Denne gangen har Respawn Entertainment laget en underholdende og actionfylt historiedel som kan måle seg med de beste skyteopplevelsene i 2016. Varierte og unike mekanikker blandet med velskrevet dialog og herlige actionsekvenser gjorde at jeg koste meg de drøye seks timene det tok å spille igjennom historien. Flerspilleren er også meget solid, og det er vanskelig å finne store mangler på denne. Du har god variasjon i modiene, det finnes mange å velge mellom, og det er en god balanse i spillet. Robotene er ikke like udødelige som i første spillet, men med rett bruk og godt samarbeid kan de vippe vektskålen i din favør, skrev han i sin anmeldelse.

Monster Energy Supercross (PlayStation 4)

Monster Energy Supercross.

Spill nummer to i desember er litt mindre spenstig, og for å være helt ærlige har vi ikke testet det selv. Men Monster Energy Supercross er akkurat det det høres ut som: et supercross-spill sponset av Monster Energy-drikke. På utviklingsplakaten står italienske Milestone, som har god fartstid innen motorsportsjangeren, med spill som Ride-serien, MotoGP og WRC: World Rally Championship-spillene.

Her kjører du supercross, fikler med syklene, og lager dine egne baner om du vil det.

Spillene blir tilgjengelig på PlayStation Store fra 3. desember »

Xbox Live Gold

Insane Robots (Xbox One)

Les også
Anmeldelse: Titanfall 2
Insane Robots.

Microsoft leverer et kortduelleringsspill der du får velge i 46 forskjellige roboter som slåss mot hverandre med kortstokker. Her har du en temmelig lang kampanjedel, men du kan også spille i en overlevelsesmodus og på nett. Spillet skilter med 22 kort i bunken, og spesialferdigheter som «spicer» opp litt.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Gold-meldemmer fra 1. desember til 31. desember. Finn spillet på Xbox Store »

Toy Story 3 (Xbox 360 og Xbox One)

Toy Story 3.

Som de ofte gjorde på den tiden, slapp Disney et spill i tandem med teaterlanseringen av animasjonsfilmen Toy Story 3. Dette er en av de bedre spillene i den nok så utskjelte kategorien, særlig på grunn av Toy Box-modusen som lar spillere komponere egne områder å boltre seg i. Du får også en historiedel som er løst basert på filmens plott.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Gold-meldemmer fra 1. desember til 15. desember. Finn spillet på Xbox Store »

Jurassic World Evolution (Xbox One)

Jurassic World Evolution.

Det ferskeste spillet på lista er Jurassic World Evolution som kom ut så sent som i fjor. I spillet skal du gjøre ditt beste for å lede en temapark i samme ånd som de vi ser i filmene. Du kan spille deg gjennom en karriere, eller tumle fritt i sandkassemodusen. Det er også en utfordringsmodus, der du må overkomme hindre.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Gold-meldemmer fra 16. desember til 15. januar. Finn spillet på Xbox Store »

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD (Xbox 360 og Xbox One)

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD.

Faktisk er dette en direkte oppfølger til storkonsollspillet Castlevania: Lords of Shadow som fungerte som en «reboot» av serien da det kom i 2010. Denne oppfølgeren fikk ikke like mye skryt, blant annet fordi det i første omgang var et håndholdtspill på Nintendo DS, som senere ble pusset opp og fikk slengt «HD» bak tittelen. Her følger vi Trevor Belomont som er på tokt for å hugge ned pappa Dracula.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Gold-meldemmer fra 16. desember til 31. desember. Finn spillet på Xbox Store »

Hvis du er kjapp, rekker du å få med deg noen av novemberspillene også. Særlig Nioh bør du snappe opp »

Siste fra forsiden