PlayStation Plus - Xbox Live Gold

Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i november

PlayStation-fans kan blant annet raske med seg middelalderoppussing og flere VR-titler.

THQ Nordic

Vi er i november, og en ny måned betyr nye spillpakker for PlayStation Plus-abonnenter og Xbox Live Gold-medlemmer. Som vanlig er det både nye og gamle titler å hente ut, og Sony har også slengt på et knippe VR-spill i forbindelse med femårsjubileet til PlayStation VR.

PlayStation Plus

Knockout City (PlayStation 4, PlayStation 5)

Knockout City.
EA

Knockout City seilte inn fra EA i sommer, med løfte om frenetiske kanonballkamper mellom spillere på to lag. Spillere konkurrerer om å pælme alt fra baller til andre spillere på hverandre, i det vår anmelder kalte «det perfekte sommerspillet».

– Knockout City er så enkelt å plukke opp og morsomt å spille at jeg vil døpe det «Rocket League for kanonball». Selv om de er nokså ulike, gir de meg liksom noe av den samme følelsen. De er enkle å komme i gang med, men nokså komplisert å lære seg fult ut, selv om Knockout City imidlertid har en mye lavere læringskurve, skrev Andreas Bjørnbekk.

First Class Trouble (PlayStation 4, PlayStation 5)

First Class Trouble.
Versus Evil

First Class Trouble var blant spillene som ble avduket under Sonys nyeste State of Play-sending.

Her kombineres Among Us med Unfortunate Spacemen, i en opplevelse der seks spillere i utgangspunktet jobber sammen om å eliminere en ondsinnet kunstig intelligens på et romskip. Det er bare det at to av dem tilfeldig plukkes ut som Personoids – hvis oppgave det er å sabotere hele greia.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PlayStation 4)

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.
THQ Nordic

Rollespillet Kingdoms of Amalur: Reckoning, opprinnelig lansert i 2012, fikk en saftig oppussing i fjor. Re-Reckoning-pakken skilter med en visuell overhaling, alt av tilleggsinnhold og det utgiver THQ Nordic omtalte som «raffinert gameplay».

Vi likte originalen godt, og anmelder Lasse Lervik slang den gang på 8 av 10 mulige poeng på karakterskalaen til Gamer.no.

Les også
Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i mai

The Persistence (PlayStation VR)

The Persistence.
Firesprite Ltd

The Persistence er et av tre VR-spill som Sony hiver med i PlayStation Plus-tilbudet i november. Spillet fra 2018 plasserer spillere i skoene til en stakkarslig sikkerhetsvakt om bord på et romskip som er i ferd med å bli svelget av et sort hull.

Her gjelder det å sanke ressurser, fikse skipet og komme seg unna uten å miste livet i farten.

The Walking Dead: Saints & Sinners (PlayStation VR)

The Walking Dead: Saints & Sinners.
Skydance Interactive

De døde går igjen i dette VR-spillet inspirert av The Walking Dead-universet.

Handlingen foregår i New Orleans, der spillere må løpe, skyte, knivstikke og alt mulig annet for å holde seg i live mot zombiehordene.

Until You Fall (PlayStation VR)

Until You Fall.
Schell Games

I Until You Fall er det sverdkamp for alle penga, i en neonbelyst verden stappfull av ulike monstre. Målet er å bekjempe så mange som mulig, tilegne opp nye egenskaper og våpen og bekjempe enda flere.

Knockout City, First Class Trouble og Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning er tilgjengelige for abonnenter via PlayStation-butikken fra 2. november til 6. desember. De tre VR-spillene er tilgjengelige frem til 3. januar.

Xbox Live Gold

Moving Out (Xbox One)

Moving Out.
Team17

Moving Out er samarbeidsspillet for venner som tåler en god dose kaos. Man driver et flyttebyrå, og oppgaven er å hente ut alt som ikke er spikret fast fra ulike hus og plassere dem så forsiktig som mulig i flyttebilen.

Noen ting kan man bære alene. Andre ting krever flere folk. Stablingen krever koordinering mot klokka. Kaoset lenge leve.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 1. til 30. november. Finn spillet i Xbox-butikken »

Kingdom Two Crowns (Xbox One)

Kingdom Two Crowns.
Raw Fury

Tårnforsvarspillet Kingdom Two Crowns handler om å bygge opp kongeriket ditt, og så forsvare det med nebb og klør fra onde krefter. Spillet tar deg med til todimensjonale pikselverdener, satt til middelalderens England og føydaltiden i Japan.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 16. november til 15. desember. Finn spillet i Xbox-butikken »

Rocket Knight (Xbox 360)

Rocket Knight.
Konami

Rocket Knight fra 2010 byr på mer sideskrollende plattformaction, med helten Sparkster i hovedrollen. Spillet benytter seg av et todimensjonalt gameplay i tredimensjonale miljøer, der spillere må bruke rakettryggsekk, et magisk sverd, en rakettdrevet drill og mye mer for å bekjempe en bøling ulvekjeltringer.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 1. til 15. november. Finn spillet i Xbox-butikken »

Lego Batman 2: DC Super Heroes (Xbox 360)

Lego Batman 2: DC Super Heroes.
Warner Bros.

En gang i tiden fantes det Lego-spill for absolutt alt som var av superhelter og fantasiverdener. Batman ble dedikert en drøss med spill, og det er nummer to i rekken som deles ut til Xbox Live Gold-medlemmer.

– LEGO Batman 2: DC Heroes er et til tider mangelfullt spill som likevel har utrolig mye innhold. Med 15 nivåer du oppfordres til å spille gjentatte ganger i tillegg til en hel by å utforske er det ikke lite å sette tennene i. Dessverre hemmes opplevelsen av såpeglatte plattformsekvenser, kaotiske nivåer og obskure gåteløsninger, skrev Espen Jansen i sin anmeldelse for Gamer.no.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 16. til 30. november. Finn spillet i Xbox-butikken »

Siste fra forsiden