Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning pusses opp

Lover visuell overhaling og en forbedret spillopplevelse.

THQ Nordic

Kingdoms of Amalur: Reckoning, det ambisiøse rollespillet fra 2012, skal pusses opp.

En oppføring for nyversjonen dukket plutselig opp i Microsoft-butikken denne uken, tilsynelatende noe tidligere enn utgiver THQ Nordic hadde planlagt. Med katta ute av sekken kom den offisielle bekreftelsen bare et par timer senere, via en melding på Twitter.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Mens det var 38 Studios som sto for det opprinnelige spillet er det Kaiko Games som står ved roret denne gangen. Utvikleren har flere oppussingsprosjekter på baken, inkludert Darksiders Warmastered Edition og Red Faction Guerilla Re-Mars-tered.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – som det nye spillet skal hete – skilter med en visuell overhaling, alt av tilleggsinnhold og det THQ Nordic omtaler som «raffinert gameplay». Akkurat hva sistnevnte betyr er uvisst, men trolig kan spillere forvente små spillmekaniske justeringer her og der.

Mens det opprinnelige Kingdoms of Amalur: Reckoning aldri ble noen kommersiell suksess, og til slutt endte med kroken på døren for 38 Studios, fikk det mye positiv omtale. Her på bruket fikk spillet åtte av ti poeng, med mye skryt spesielt rettet mot kampsystemet.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 18. august.

Til høsten får vi gjensyn med de to første Tony Hawk's Pro Skater-spillene.
Pusses opp for nye plattformer »

Siste fra forsiden