Hearthstone / Telenorligaen

Dette er vinneren av Norges største Hearthstone-liga

Danket ut lagkameraten i finalen av Telenorligaen.

Fredrik «Selkr» Lindh stakk av med seieren i Telenorligaen.
Blizzard/Privat/Gamer.no

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 245 000 kroner i premier sponset av Logitech G.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Etter syv serierunder avsluttes det hele med et sluttspill mellom de fire beste. Finalene i League of Legends og Counter-Strike: GO spilles på SpillExpo i Lillestrøm.

PREMIENE I HEARTHSTONE:

1. plass: Sponsorkontrakt med Logitech G til en verdi av 20 000 kroner eller 10 000 kroner utbetalt.
2. plass: 5000 kroner
3. plass: 2500 kroner

RESULTATENE:

1) Selkr
2) EpicSaxGuy
3) Matpakke / Kanelsnurr (ikke avgjort)
5) Kjeks
6) Profix (trakk seg)
6) Noti (trakk seg)
6) Timbler (trakk seg)

(De tre som trakk seg rykker ned til 2. divisjon)

Tirsdag kveld var det duket for en spennende sesongavslutning for Hearthstone-delen av i Telenorligaen. Det var lagkameratene Fredrik «Selkr» Lindh og Johannes «EpicSaxGuy» Husa, begge fra BX3 Elektroniske Sportsklubb, som skulle kjempe om førstepremien: En ettertraktet sponsorkontrakt med Logitech G til en verdi av 20 000 kroner.

Se tabeller, kampoversikt og statistikk fra Telenorligaen her »

Antydning til comeback

Etter tre av syv kamper var spilt var Lindh oppe i en klar 3-0-ledelse, men klarte ikke å gjøre rent bord, da Rogue-stokken hans måtte gi tapt for Husa sin Face Hunter-stokk. Rogue-stokken fikk en sjanse til i den femte kampen, men også denne gangen måtte han se seg slått, nå av Husas Druid-stokk. Dermed var stillingen 3-2, og det kunne virke som om at comebacket var i gang. Resultatet ble endelig i den sjette kampen, da Rogue-bunken endelig vant mot Husas «Freeze Mage».

– Jeg var ganske usikker på om at jeg i det hele tatt skulle spille Rogue, ettersom jeg anser den som den svakeste stokken min, men heldigvis gjorde den jobben mot Mage, forteller Lindh til Gamer.no.

Dermed stakk Lindh altså av med førsteplassen i en serie som endte 4-2.

Fredrik «Selkr» Lindh er vinner av Telenorligaen høsten 2015.
Privat

LES OGSÅ: Norges beste Hearthstone-spillere gir deg sine turneringstips »

På tross av den gode plasseringen har det ikke vært en enkel høstsesong for vinneren.

– Jeg startet ganske dårlig, og var ikke godt nok forberedt. Det resulterte i et svakt seriespill, og det var så vidt jeg kvalifiserte meg til sluttspillet. Etter den knepne seieren mot Stian «Matpakke» Paulsen i semifinalen, en spiller jeg anser som en svært god med mye erfaring og innsikt, hadde jeg troen på at jeg kunne vinne hele ligaen, sier Lindh.

Uheldige hender

Husa, som dermed måtte si seg fornøyd med andreplass, fikk med seg hele 5000 kroner for innsatsen sin. På tross av forberedelsene hans gikk det ikke helt veien.

– Jeg hadde en liten anelse om hvilke stokker Lindh ville spille, og traff veldig bra på å velge stokker som var gode mot disse. På dette tidspunktet var jeg veldig komfortabel med vinnersjansene mine, men jeg fikk dessverre noen ganske håpløse åpningshender, slik at jeg ikke fikk gjort det jeg trengte i de første rundene av spiller, forklarer Husa.

Les også
Anmeldelse: Hearthstone: Curse of Naxxramas
Johannes «EpicSaxGuy» Husa endte på en andreplass i Telenorligaen høsten 2015.
Privat

Selv om det ikke ble en førsteplass er Husa fornøyd med sesongen han har hatt.

– Det øvrige ligaspillet har gått veldig bra. I seriespillet fikk jeg en del seire og de jeg tapte endte 3-4. Jeg må også rette en takk til Stian «Matpakke» Paulsen som har hjulpet meg veldig mye med forberedelsene mine, skriver Husa i en e-post til Gamer.no.

Videre forteller Husa at han nå skal sikte enda litt høyere, og prøve å kvalifisere seg til noen større turneringer.

Vinneren, derimot, forteller at han foreløpig ikke har andre planer enn å delta i Telenorligaen igjen til våren. Likevel kan vi muligens se fram til å se de to lagkameratene spille sammen en gang i fremtiden.

– Vi i BX3 har også planer om å melde oss på en lagliga, noe jeg gleder meg veldig til, forteller Husa.

Tirsdagens kamp ble streamet direkte av lagkameraten deres Bx3.Kolbein, og kan sees i reprise her:

Watch live video from Kolbein95 on www.twitch.tv

Siste fra forsiden