Deus Ex 3 på vei

Eidos har kunngjort at de jobber med et tredje spill i Deus Ex-serien.

Deus Ex regnes som et av tidenes beste spill, og imponerte mange med sitt åpne gameplay og omfattende historie. Etterfølgeren fikk ikke like god kritikk, men regnes fortsatt som et godt spill på tross av enkelte problemer.

Bilde fra Deus Ex: Invisible War

Nå er det klart at Eidos jobber med et nytt spill i serien. Dette utvikles hos deres nye studio i Montreal, som etter planen skal arbeide med spillet i to år før det blir gitt ut (i julesesongen 2009).

Eidos har ikke røpet mange spesifikke detaljer om Deus Ex 3, men de har gitt ut en liten teaser-video. Nettstedet Shacknews har tatt en mengde skjermbilder fra denne, og lagt merke til en rekke spennende detaljer.

Blant annet ser de tekster som tyder på at spillet vil ta for seg temaer som raseskille og terrorisme, og i tillegg legger de merke til en sekvens med Fibonacci-tall. Traileren inneholder også Da Vinci-inspirerte bilder.

Verken Warren Spector (Deus Ex) eller Harvey Smith (Deus Ex: Invisible War) er ansatt hos Eidos, og derfor er det lite trolig at de vil bidra til utviklingen av Deus Ex 3.

Siste fra forsiden