Deus Ex: Human Revolution blir utsatt

Deus Ex: Human Revolution blir utsatt

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det tredje spillet i Deus Ex-serien skulle opprinnelig lanseres i løpet av første kvartal 2011, men nå har utgiveren Square Enix kunngjort at Deux Ex: Human Revolution ikke vil bli ferdig innen den tid.

I stedet skal spillet slippes en gang i løpet av det neste finansåret, altså mellom 1. april 2011 og 31. mars 2012. Ifølge Square Enix vil dette gi utvikleren Eidos Montreal mer tid til å finpusse spillet.

Ønsket om å forbedre kvaliteten kan ha sammenheng med at Square Enix har hatt et relativt dårlig år, noe som ifølge selskapet selv skyldes labert salg av konsollspill og en lite tilfredsstillende mottakelse av en av utgiverens nøkkeltitler.

Mest sannsynlig refereres det her til Final Fantasy XIV, som fikk lunken mottakelse etter lanseringen.

Dermed er altså slippdatoen til Deus Ex: Human Revolution nå i det blå på ubestemt tid, så det er foreløpig bare å vente på offisielle kunnngjøringer fra Square Enix.

Se også: Trailer: Deus Ex: Human Revolution
Les også: Den menneskelige revolusjonen
Les også: Anmeldelse: Final Fantasy XIII

(Kilde: Joystiq)

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen