Devil May Cry 4 til Xbox 360 og PC

Gode nyheter for eiere av Xbox 360 og PC: Devil May Cry 4 blir ikke PlayStation 3-eksklusivt likevel.

Devil May Cry 4 er et av de mest etterlengtede actionspillene under utvikling, og nå er det klart at også eiere av Xbox 360 og PC får oppleve det fjerde spillet i den populære serien. Capcom har nemlig kunngjort at spillet lanseres samtidig til PS3 og Xbox 360, og at det også kommer til PC. Hver versjon skal optimaliseres for å utnytte seg maksimalt av det aktuelle systemets styrker og svakheter.

Bilde fra PS3-versjonen

I Devil May Cry 4 spiller vi den unge ridderen Nero. Han er en mektig kriger som er en del av Order of the Sword, en religiøs gruppe som forsøker å renske verden for demoner. Plutselig oppdager han at den legendariske krigeren Dante slakter ned en stor gruppe av ridderne i ordenen, og nå vil han prøve å finne ut hvorfor Dante tilsynelatende har snudd seg mot menneskeheten.

Det fjerde Devil May Cry-spillet gir oss det samme actionfylte gameplayet vi kjenner fra tidligere spill i serien, men denne gangen får vi et nytt kampsystem som lar spillerne gyve løs på de onde hordene med en endeløs rekke kombinasjonsbevegelser. Sentralt her er Neros høyre hånd, som er magisk, og som gir helten vår en rekke spennende egenskaper.

Nyheten om at Devil May Cry 4 ikke blir plattformekslusivt oppfattes av mange som et hint om at Xbox 360-eksklusive Capcom-titler som Lost Planet og Dead Rising kommer til andre plattformer, gjerne i oppdaterte versjoner (slik Capcom gjorde med Devil May Cry 3: SE).

Siste fra forsiden