Digital Jesters utgir Chaos League

Chaos League er et annerledes sportsspill under utvikling hos franske Cyanide. Spillet har mer til felles med klassiske Speedball 2 og Blood Bowl enn FIFA-serien og NBA.

Sporten det drives med i Chaos League minner om amerikansk fotball, men alt som har med "fair play" å gjøre er kastet ut av vinduet til fordel for et mer voldelig spill hvor vinneren kanskje også er den eneste overlevende på banen. Regelen er enkel: Ta kontroll over ni lagkamerater og plasser ballen i motstanderens målzone for å få poeng. Hvordan du vil gjøre dette er opp til deg, men det bør helst inkludere en massakre eller to.

Allerede før avspark kan du benytte deg av doping eller ulike former for korrupsjon for å sikre en urettferdig fordel over motstanderne. Hvis motstanderne likevel er for flinke kan du nemlig prøve å skade dem ved hjelp av alle de skitneste triksene du finner. Hvis ikke dette hjelper kan du benytte deg av magiske formularer og legge feller for å senke motstanderen.

Som i andre klassiske spill i denne litt glemte sjangeren må du ikke bare konsentrere deg om selve kampene, men også om å være manager for laget ditt. I denne delen av spillet kan du kjøpe og selge spillere, og trene de individuelle spillerne opp fra spinkle puslinger til veritable drapsmaskiner. Spillerne i Chaos League kommer fra ti ulike raser, og er fordelt på 70 typer (inkludert monstre og stjernespillere).

I tillegg til karrieremodus og enkeltkamper mot datamaskinen kan du spille over LAN eller Internett, og mulighetene inkluderer enkeltkamper, ligaer og andre former for konkurranser. Chaos League skal etter planen utgis til sommeren.

Siste fra forsiden