Dinosaurjakt på PC

Nå kan også PC-eiere se frem til dinosaurjegeren Turoks nyeste eventyr.

Touchstone har kunngjort at Turok kommer til PC, i tillegg til Xbox 360 og PlayStation 3. Mens konsollversjonene skal lanseres i februar, vil PC-versjonen dukke opp til våren.

Turok på Xbox 360

– Førstepersons skytespill har en rik historie på PC, og er kjent for å ha entusiastiske og dedikerte tilhengere. Turok vil bli en uforglemmelig opplevelse som passer perfekt for PC-plattformen, mener Josh Holmes fra utviklerstudioet Propaganda Games.

PC-versjonen utvikles av Aspyr Studios, som forøvrig også jobber med en PC-versjon av Guitar Hero III. Aspyr har god erfaring med denne typen arbeid, og har blant annet overført en rekke Windows-baserte spill til Mac.

Turok er, om du ikke følger spesielt godt med, et skytespill der du får reise til en mørk og mystisk planet full av dinosaurer. Som kommandosoldaten Joseph Turok må du jakte på en krigsforbryter og hæren hans.

Spillet får en historiedrevet enspillerkampanje og flerspiller for opp til 16 spillere. Er du interessert i å få vite mer om Turok, kan du lese Gamer.nos nyeste sniktitt eller besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden