Codemasters gir oss mer rally

Dirt 3 er på vei

Den britiske utgiveren bekrefter Dirt 3.

Gavin Chesire fra Codemasters har bekreftet overfor bladet Edge at Colin McRae: Dirt 3 er under utvikling. Nyheten kommer via Eurogamer, som har tatt en titt på nyeste nummer av bladet.

Racing er best på grus.

Chesire kom ikke med veldig mange konkrete detaljer om det neste rallyfokuserte bilspillet fra den britiske utgiveren, men han røpet at det kanskje kom til å bli mer «britisk» enn de to forrige Dirt-spillene (som har fokusert veldig på det amerikanske ekstremsportaspektet av rally og offroadkjøring).

– I dagens verden forholder vi oss til folk over hele verden. Vi er et britisk selskap, og den siste bastionen av britisk utgivervirksomhet, og vi er litt stolte av det, uten at det tar helt kontroll. Men det handler litt om kulturen vi har skapt. Dirt 2 var et briljant spill, men det er fullstappet av amerikanske aksenter. Kanskje vi overdrev det litt, sier han til bladet.

Ellers forteller han at fokuset under utviklingen er på innovasjon, og at man i stor grad har startet utviklingen av spillet på nytt, i stedet for å basere seg på å oppgradere koden fra forrige utgivelse.

Codemasters arbeider som kjent også med årets offisielle Formel 1-spill, som kommer til høsten.

Siste fra forsiden