Diskusjon.no blir betaltjeneste

Vi skal gjøre forumet bedre!

For å opprettholde høy kvalitet på forumet innfører vi en medlemsavgift, men deler ut gratis årsabonnement til de 1000 første.

DETTE VAR EN APRILSPØK I SAMARBEID MED HARDWARE.NO OG RESTEN AV HARDWARE-NETTVERKET. 429 PERSONER MELDTE SIN INTERESSE FOR Å FÅ GRATIS MEDLEMSKAP I ETT ÅR. VI KAN BEROLIGE ALLE MED AT GRATIS MEDLEMSKAP HERVED TILDELES SAMTLIGE BRUKERE!

Etter at Diskusjon.no ble lansert som et frittstående forum i 2005 har veksten vært formidabel. Fra å være et forum med hovedfokus på data, teknologi og spill, har kategoriene stadig blitt utvidet. Visste du for eksempel at du kan diskutere temaer som jakt og fiske, bil og bedriftsøkonomi på forumet?

For tiden produserer våre over 140 000 medlemmer rundt 10 000 nye innlegg hver dag. Men selv om brukermassen har økt og kategoriene blir stadig flere, ønsker vi å opprettholde den høye kvaliteten.

Diskusjon.no skal være stedet for de gode diskusjonene. Det skal være stor takhøyde på forumet vårt, og samtidig skal et høyt nivå av selvjustis og et team med topp moderatorer sørge for at saklighet og kvalitet ivaretas.

Det er imidlertid ikke gratis å drive et forum av høy kvalitet. Utgifter til linjer og serverpark er én ting, men også vedlikehold, utvikling av nye funksjoner, kursing og mer, koster. For å oppretteholde et kvalitetsforum, ser vi oss nødt til å innføre en medlemsavgift på Diskusjon.no. Dette håper vi også kan hindre useriøse brukere i å registrere seg.

150 kroner per år

Avgiften settes til lave 20 kroner per måned og belates ditt SMS-abonnement. Eventuelt kan du kjøpe et halvårsabonnement til 100 kroner, eller et helårsabonnement til 150 kroner. De som ikke betaler vil bli stengt ute fra forumet.

Abonnementsavgiften vil vi bruke til å forbedre forumet på en rekke områder, bl.a. til å utvikle en kraftig forbedret portalside for forumet.

Få ett år gratis

Ordningen trer i kraft fra og med 1. juni. Vi kommer tilbake med mer informasjon når det nærmer seg, men allerede nå kan du som Diskusjon.no-bruker sikre deg ett års gratis medlemsskap:

For å få gratis medlemskap i ett år - send en e-post til gratis@diskusjon.no med ditt brukernavn.

Vær rask, for tilbudet gjelder kun de 1000 første!

Hva synes du?

Hva er dine tanker om denne ordningen? Vi hører gjerne fra deg i forumtråden nedenfor.

Siste fra forsiden