Disney lager sjørøver-MMORPG

Disney har kunngjort at de er i ferd med å lage et MMORPG-spill basert på Pirates of the Caribbean-franchisen. Arr!

Disney forteller at erfaringen deres med Toon Town Online (som var en nettbasert utgave av Andeby) har bevist at MMORPG-spill kan vekke interesse hos en vid gruppe mennesker, og ikke bare de man vanligvis tenker på som gamere. Nå vil de utnytte seg av dette, ved å lansere Pirates of the Caribbean Online, et MMORPG-spill der du får ta turen til lovløse Karibia og plyndre, drepe og voldta, slik ekte pirater gjorde.

Ok, det siste der var kanskje en liten løgn - Pirates of the Caribbean Online er naturligvis basert på de romantiske ideene om sjørøvertiden, og ikke de mye mindre hyggelige historiske faktaene. Det betyr at vi får oppleve et spill i samme stil som filmversjonen(e) av Pirates of the Caribbean, med massevis av humor og relativt familievennlig action.

Spillet lar oss slå oss sammen med andre menneskelige sjørøvere for å løse ulike oppdrag, finne skjulte skatter, kjempe mot hverandre og de uhyggelige spøkelsespiratene. Disney forteller at de håper spillet vil appellere til eventyrerne i oss, og målet vil naturligvis være å bli den mest legendariske piraten noensinne. Guybrush Threepwood må, med andre ord, snart vike unna.

Pirates of the Caribbean Online utvikles av Walt Disney Internet Group sitt VR Studio, og er planlagt lansert til sommeren 2006, omtrent samtidig med den neste filmen i serien, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest. Dette blir bare ett av flere spill basert på franchisen, og de andre kan du lese om ved å følge lenken nederst.

Siste fra forsiden