Disse vant Universe at War

Nye konkurransevinnere kåres

Er du blant vinnerne av et flunkende nytt og actionfylt strategispill?

Det er på tide å trekke vinnere av vår Universe at War-konkurranse, som har pågått siden fredag i forrige uke. Universe at War: Earth Assault foregår i 2012, og menneskeheten har møtt på en svært fiendtlig rase som har bestemt seg for å ta over jorden. Etter å ha invadert kloden vår begynner de å bortføre millioner av mennesker, og hva de gjør med dem vet ingen. Menneskehetens tapre forsvarere presses tilbake, og alt ser ut til å være tapt.

Tre spill, tre vinnere.

Spillet lover å tilby unike muligheter for at du kan skreddersy hæren din. Hver enhet skal ha flere ulike bruksområder på slagmarken, og du kan i tillegg utruste dem med ulike forbedringer og våpen. Dessuten kan du oppgradere produksjonsfasilitetene på mange ulike måter, og forske på offensive, defensive og eksperimentelle teknologier.

Vant du?

Vi fikk henda våre på tre eksemplarer av dette spillet, men greie som vi er gir vi de bort til tre heldige lesere. Men først måtte man svare korrekt på to spørsmål. Vi ville ha navnet på det første strategispillet fra Petroglyph, og vite hvilken rase som ikke finnes i Universe at War. Korrekte svar var Star Wars: Empire at War og Opus.

De tre heldige vinnerne denne gangen er:

  • Geir Arvid Kristiansen
  • Peder Clemens Kleppe
  • Håkon Karlsen

Vi gratulerer!

Universe at War: Earth Assault får forøvrig også en Xbox 360-versjon siste fredagen i mars. Eiere av PC- og Xbox 360-utgaven kan spille mot hverandre.

Siste fra forsiden