Distant Guns og Total Pro Golf

Nå kan du teste den avanserte sjøslagsimulatoren Distant Guns og managerspillet Total Pro Golf.

Distant Guns: The Russo-Japanese War at Sea, fra Storm Eagle Studios, er en strategisimulator hvor du får ta del i sjøslagene i en konflikt som i dag er så godt som glemt, nemlig krigen mellom Russland og Japan i 1904-05. Utviklerne forteller at de har brukt fire år på spillet, og at det vil danne grunnlag for en ny og innovativ serie med seriøse, men samtidig svært underholdende strategispill.

Spillets designere, Norm Koger og Jim Rose, har jobbet sammen på spill som Tanks og Red Lightning fra SSI, Battleground-serien fra Talonsoft og The Operational Art of War. De forteller at spillet kommer med avansert 3D-grafikk, et strømlinjeformet og kraftig brukergrensesnitt og nærmest total historisk nøyaktighet. Spillets nylanserte demo er på 279 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Wolverine Studios har nylig lansert en demo av det nyeste managerspillet deres. Denne gangen er det golf de fokuserer på, og i Total Pro Golf får du mulighet til å utvikle og lede din egen golfproff gjennom hele karrieren hans. Du må legge opp timeplanen hans, styre treningen hans og velge hva slags mesterskap han skal være med i, samt kjøpe utstyr, leie hjelpere og sikre sponsoravtaler.

Spillet vil også komme med et gratis verktøy som lar deg designe dine egne golfbaner, som du kan bruke i spillet. Lanseringen er satt til tredje kvartal i år, og demoen er på 45 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden