Divinity: Original Sin II firedoblet Kickstarter-målet

Takket være fansen får spillet enda flere funksjoner og moduser.

Larian Studios

Folkefinansieringskampanjen for Divinity: Original Sin II er over, med over 17 millioner kroner samlet inn til prosjektet. Det endelige beløpet er over fire ganger så mye som utvikler Larian Studios opprinnelig ba om, og absolutt alle tilleggsmålene i kampanjen har blitt låst opp.

Dermed vil rollespillet blant annet inkludere større frihet ved valg av egenskaper til figurene dine, utvidet støtte for modifikasjoner og muligheter for romantikk mellom spillfigurene. I tillegg får spillet en «Game Master»-modus som lar deg ta kontroll over spilløkten til en gruppe med andre spillere.

Bygger videre på originalen

Ifølge utvikleren skal Divinity: Original Sin II bygge videre på alt forgjengeren hadde å by på, samt introdusere en rekke nye muligheter for spillere.

Divinity: Original Sin II bygger videre på forgjengeren.

Historien foregår flere generasjoner etter forgjengeren, og vi får spille som gruppe på fire eventyrere på rømmen fra landets nye biskop og hans menn.

Man kan enten styre alle figurene selv, eller spille med opptil fire venner som kontrollerer én figur hver. I flerspillerdelen får man samarbeide om å utføre oppdrag, men det blir også oppdrag der spillerne må kjempe mot hverandre.

Som forgjengeren vil Divinty: Original Sin II bruke et turbasert kampsystem, og utvikleren lover å inkludere en haug med nye angrep, egenskaper og muligheter for taktisk spill.

Lanseres neste år

Ifølge Kickstarter-siden vil Divinity: Original Sin II lanseres mot slutten av neste år. I første omgang blir det kun tilgjengelig på PC, men så snart spillet er ferdigutviklet vil Larian utforske muligheten for å portere det til andre plattformer:

I første omgang kommer Divinity: Original Sin II bare til PC.

– Vi har det meste på plass for å støtte flere andre plattformer fordi vi bruker Divinity: Original Sin Enhanced Edition-motoren. Vi vil bare ikke love noe enda, skriver utvikleren.

Divinity: Original Sin Enhanced Edition er en oppusset versjon av originalspillet som skal slippes denne måneden. Med nyversjonen kommer spillet for første gang til konsoller – nemlig PlayStation 4 og Xbox One – mens den slippes som en gratis oppdatering til alle som eier spillet på PC eller Mac.

Enhanced Edition skal introdusere store endringer til historien, og skal vi tro Larian er den nye utgaven omtrent som et helt nytt spill. Altså får fansen nok å drive med mens de venter på neste års oppfølger.

Les også
Anmeldelse: Divinity: Original Sin 2

Vår anmelder lot seg imponere av Divinity: Original Sin.
– Endelig et godt, gammeldags rollespill »

Siste fra forsiden