Telialigaen - League of Legends

Dobbeltrunde i Telialigaen byr på helaften med League of Legends

Last Minute kjemper om overlevelse mot Bifrost, mens Wizard må klore til seg poeng mot Nordavind.

Privat/Privat/Eivind Von Døhlen/Good Game

SLIK SPILLES SJETTE OG SYVENDE RUNDE I TELIALIGAEN:

Vis mer

SØNDAG 18. OKTOBER
18:00 - Domino - PredatorX
18:00 - Bifrost - Last Minute
20:30 - Wizard - Nordavind
20:30 - Celestial - Riddle
20:30 - Domino - Bifrost

MANDAG 19. OKTOBER

18:00 - Vanir - Riddle
18:00 - Viking - Nordavind

TIRSDAG 20. OKTOBER

19:00 - Vanir - PredatorX

ONSDAG 21. OKTOBER

19:00 - Wizard - Celestial

Viking - Last Minute (Utsatt)

Fullstendig kampoversikt finner du i Telialigaens terminliste »

Dagene blir stadig kortere, og kveldene stadig kaldere. Da er det enda godt at Telialigaen byr på en helaften på Summoners Rift, i det sjette og syvende runde spilles på en og samme kveld.

Rundenes hovedkamper byr på ett lag som kjemper for overlevelse på den ene siden, og tre lag med ønske om å sikre sin plass i sluttspillet på den andre.

Se hovedkampen mellom Bifrost og Last Minute søndag klokken 18:00, etterfulgt av Wizard mot Nordavind klokken 20:30 på Twitch »

LES OGSÅ: – Vi skal sikte, skyte og drepe

Dobbeltbooking i dobbeltrunden

En skulle tro at Telialigaens spillere hadde nok å bryne seg på med helgens dobbeltrunde. Det er derimot flere av de norske lagene som bruker helgen til å kvalifisere seg til høstens nordiske turnering - NLC Fall Open.

Blant lagene som er forhåndsinvitert og -kvalifisert finner vi både Riddle og Nordavind Academy, mens blant lagene som prøver å kvalifisere seg til hovedturneringen finner vi Wizard, Vanir, Domino, Viking og Nordavind.

En oversikt over turneringen finner du på NLCs hjemmesider »

LES OGSÅ: 777 selger «Bfr» til ukjent klubb

Mye på spill i begge leirer

DISSE SPILLER FOR BIFROST:

Vis mer

Gustav «Guffe» Thaarup (Top)
Kasper «MonkeyDon» Jensen (Jungle)
Sondre «Shaolin» Myrmel (Mid)
Endre «Slemdre» Luktvasslimo (ADC)
Mikael «Bruland» Bruland (Support)

DISSE SPILLER FOR LAST MINUTE:

Eirik «SeanZero» Olsen (Top)
Martin «Mentalt Sterk» Gihle (Jungle)
Børge «Børge Gluten» Olsen (Mid)
Sander «Tosk» Knutsen (ADC)
Christian «Λce» Hamnes (Support)

Bifrost har for alvor meldt seg på kampen om en plass i sluttspillet, og deler foreløpig fjerdeplassen på tabellen med to andre lag. Lagets Support-spiller Mikael «Bruland» Bruland legger ikke skjul på at han forventer seier mot Last Minute.

– Det eneste som kan stoppe oss fra seier mot Last Minute er oss selv. De er et lag med få styrker, og vi må bare være skjerpet. Spiller vi vårt spill slik vi like å spille bør vi vinne, men alt er jo mulig. Jeg tror ikke Last Minute-spillerne spiller for å bli i førstedivisjon lenger - at de på en måte har gitt opp den drømmen, og heller spiller for gøy. Spiller de derimot om plassen i førstedivisjon fremdeles, beundrer jeg de for ambisjonene deres.

Les også
Telialigaen har Norges største bedriftsliga

Last Minute-spillerne ligger foreløpig på en sisteplass på tabellen, men det er kun tre poeng som skiller mellom nedrykk og en sikker plass inn i neste sesong. ADC-spiller i Last Minute, Sander «Tosk» Knutsen understreker at de har ambisjoner om å holde på plassen.

– Vi går inn med godt mot for å holde oss i førstedivisjon, og vi håper på å stikke av med minimum ett poeng, forteller han til Gamer.no før han fortsetter.

– Som navnet vårt tilsier, ble gutta plukket opp i det aller siste minutt. Det resulterte i en litt annerledes spillerstall enn de aller fleste motstanderne våre. Grunnet dette er det usikkert hvorvidt vi kommer til å spille sammen som et lag neste sesong, men jeg er sikker på at flere spillere blir å se i førstedivisjon til våren også!

LES OGSÅ: Nordmann blir en del av stjernelag

Hvem stempler billetten til sluttspillet?

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND:

Vis mer

Markus «Quinncidence» Tobin (Top)
Ole-Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
Ram «Flufo» Fylkesnes (Mid)
Lars «Chrisberg» Christiansen (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

DISSE SPILLER FOR WIZARD:

Oiva «Weka» Veikka Lindfors (Top)
Kewin «Sidon» Karlsson (Jungle)
Arne «Kejila» Osnes Devik (Mid)
Adrian «Addi» Kristiansen (ADC)
Dennis «Denden» Bui (Support)

Nordavind begynner å stramme grepet om Telialigaens førstedivisjon, og det skal mye til for at en plass i sluttspillet glipper for Support-spiller Omid «Touch» Rosander og resten av laget. Rosander ser iallfall ikke for seg at Wizard kommer til å stå i veien for nok en seier for Nordavind-spillerne.

– Det er bare plass til en oppbrukt "tyrkisk" Support-spiller i Norge, og det blir meg. Sorry «Denden», dette blir en lett 2-0-seier til oss. Dessuten har Wizard kanskje tidenes verste Mid Lane-spiller som har klart å krangle seg inn på et lag i Telialigaen, så det er faktisk ingenting jeg frykter denne kampen, med unntak av «Debound» på Twitter.

Så langt har ikke Nordavind gått på et tap, og troner på toppen av tabellen med fire seire og en uavjort. Rosander forteller til Gamer.no at han forventer å fortsette den gode trenden i siste del av sesongen.

– Vi har igjen den enkle delen av terminlisten, så å gå ubeseiret resten av veien til sluttspillet er veldig forventet. Vi får se hvor gode Viking er, men ellers blir det plankekjøring.

Wizards Support-spiller Dennis «Denden» Bui pleier å være selvsikker på både sine egne evner og sitt eget lag. Når han nå står ovenfor ligaens forhåndsfavoritter er han imidlertid ikke like sikker på Wizard-seier.

– Nordavind ser sterke ut denne sesongen, det er det ingen tvil om. Jeg tror dessverre ikke at vi klarer å ta to kart av de med det nivået vi spiller på for tiden, sier han til Gamer.no før han fortsetter.

– Jeg er ikke sikker på om vi når sluttspillet, men alle her prøver sitt absolutt beste.

LES OGSÅ: Apeks sender nok en spiller til benken

Siste fra forsiden