Dødelig spill i julehelgen

Valve har kunngjort at det intrikate flerspillerspillet The Ship vil være gratis å spille fra 22. til 26. desember.

Om du mangler noe å gjøre denne julen, foreslår Valve at du tar en titt på det kritikerroste flerspillerspillet The Ship, fra den skotske utvikleren Outerlight. Spillet vil nemlig være gratis å spille (over Steam) fra 22. til 26. desember, og om du synes dette høres spennende ut kan du stikke innom Steam for å forhåndsnedlaste spillet allerede nå.

- Se der! En trehodet apekatt!

For å gjøre det hele ekstra fristende, trekker Outerlight fem dollar fra den normale prisen om du velger å kjøpe spillet i kampanjeperioden. Informasjon om hvordan du kan delta på denne gratistesten, finner du på spillets Steam-nettsted.

The Ship er sentrert rundt noe som kalles The Hunt – en konkurranse hvor målet er å overleve. Alle deltakerne har fått i oppdrag å drepe en av de andre deltakerne, og den siste overlevende jegeren (eller den som overlever med mest penger på kontoen) vinner. Handlingen foregår ombord i store luksusskip fra 1930-tallet.

I tillegg til å fokusere på å holde deg selv i live og drepe ditt utvalgte offer, må du sørge for at du får nok mat, søvn og sosial interaksjon. The Ship tilbyr utforskning, etterforskning, sniking, intriger og drap, og det hele foregår i vakre interaktive omgivelser.

Siste fra forsiden