Dødens datter redder verden

Rollespill fra Ankh-skapere

I rollespillet Venetica får du rollen som Dødens egen datter.

Tyske dtp har kunngjort Venetica, et rollespill for Xbox 360 og PC. Spillet er under utvikling hos Deck 13, som har stått for Ankh-spillene og Jack Keane. Lanseringen vil finne sted til neste år.

Scarlett leker piratkaptein.

Venetica foregår på femtenhundretallet, i en tid der Døden beveger seg blant de levende for å utføre jobben han har blitt satt til av et eldgammelt råd kjent som Corpus.

For hver generasjon som går skal Corpus velge en ny etterfølger som skal få rollen som Døden, men denne gangen har de rotet det til ved å velge en ond åndemaner med ideer om verdensherredømme.

Problemet er at nå som denne drittsekken har blitt et overnaturlig vesen, kan han ikke lenger drepes av noe dødelig menneske. Den eneste som har en sjanse er Scarlett, datteren til mannen som i utgangspunktet hadde rollen som Døden.

Til nå har ikke hun visst noe som helst om historien sin, og må nå lære seg å bruke de mektige kreftene sine for å redde faren sin og ødelegge planene til den onde åndemaneren og hjelperne hans.

I Venetica spiller vi Scarlett, og må lede henne gjennom en stor og åpen femtenhundretallsverden full av overraskelser. For øyeblikket vet vi temmelig lite om selve gameplayet i dette rollespillet, men om du er interessert kan du holde øye med det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden