Domination

Her en massiv spillbar demo av det spennende strategispillet Domination (tidligere kjent som Massive Assault: Phantom Renaissance).

Det turbaserte strategispillet Massive Assault var et av fjorårets største overraskelser. Spillet førte nytt liv inn i en klassisk sjanger som nærmest var kommersielt død, og leverte et utrolig finpusset og velbalansert gameplay som var enkelt å lære seg samtidig som det hadde et enormt rom for de som ønsket å fordype seg i avanserte strategier.

Nå er oppfølgeren på vei, men i og med at spillet har fått ny utgiver, har det også fått et nytt navn – Domination. Spillet tilbyr 36 forskjellige enheter, 20 ikke-lineære scenarier, 10 planeter (for "World War"-modus, altså frittstående kamper mellom to spillere) og to nye spillmodus ("Assault" og "Carreer"). Flerspiller fungerer både over nettet og LAN, og i tillegg kan to spillere kjempe mot hverandre på samme maskin.

Demoversjonen inneholder naturligvis ikke alt dette, men om du laster den ned ser det ut til at du vil kunne ha nok å gjøre i noen dager. Her får du nemlig en serie med øvingsoppdrag, et kampanjeoppdrag hvor du spiller for "Free Nations Union", et par scenarier ("Frontal Assault" og "Field of Glory") og planeten Micronesia, hvor du kan spille i "World War"-modus mot datamaskinen.

Demoen er på 279 MB, og du finner den ved å følge disse lenkene:

Siste fra forsiden