Dominions 3: The Awakening

Shrapnel Games har lansert en demo av strategispillet Dominions 3: The Awakening, hvor du får kjempe om makten i et fantasiunivers.

Den amerikanske utgiveren Shrapnel Games forteller at det er over seks milliarder mennesker på jordkloden, og at det dessverre fremdeles er en håndfull av disse som ikke har bestilt Dominions 3: The Awakening enda. Dette mener de er sjokkerende, men aksepterer muligheten for at noen for eksempel kan være i fengsel eller koma, og derfor ikke kan spille dette nye strategispillet fra svenske Illwinter.

I tillegg skjønner de at noen venter på en demo før de bestemmer seg for om de vil gå til innkjøp av Dominions 3, og kunngjør stolt at nå er det ikke nødvendig å vente lenger. Men de advarer om at selv om den nylanserte demoen kun inneholder et lite glimt av de himmelske gledene i Dominions 3, er dens nektar søt nok til at den vil legge beslag på all fritiden din.

Dominions 3 er et turbasert strategispill som foregår i en fantasiverden med drager, trollmenn og en haug krigerske stammer. Selv om spillet inneholder like mange muligheter som tidligere spill i serien, har det blitt strømlinjeformet kraftig slik at det blir enklere å få tak på for nye spillere. Shrapnel lover over 1500 typer enheter, 600 magiske formularer og 300 magiske objekter.

Den nylanserte demoen, som Shrapnel tydeligvis er veldig fornøyd med, inneholder et øvingsoppdrag, et enspilleroppdrag som heter Silent Seas, et flerspilleroppdrag som heter Glory of the Gods og et verktøy som lar deg generere nye kart å spille på. Demoen er på cirka 95 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden