Dommedag kan komme i 2013

Dommedag kan komme i 2013

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Darksiders var en av årets første og store overraskelser. Her skulle man som selveste War – en av de fire apokalyptiske ridderne – sette en stopper for et tidlig armageddon, og dette gjorde han med stil.

En oppfølger til denne God of War og Zelda-hybriden ble diskutert i forbindelse med et investormøte THQ hadde nylig. Vi kan fryde oss over at oppfølgeren nå definitivt er på vei. At spillet muligens ikke ser dagens lys før 2013 er derimot et ikke så rent lite skår i gleden.

Teknisk sett snakkes det om regnskapsåret 2013, altså mellom april i 2012 og mars 2013.

Dermed er det en mulighet for at spillet glatt hopper over det profeterte katastrofeåret 2012, som flere hevder vil være året for alt i fra massive tsunamier, ny istid og Jesu nedfart fra himmelen.

Vi får i så fall trøste oss med den noe mer fargerike og innbydende dommedagen Darksiders 2 har å by på, mens verden rundt oss går under.

Les også: Anmeldelse: Darksiders
Les også: Anmeldelse: Medal of Honor
Les også: Star Wars: The Force Unleashed


(Kilde: Kotaku)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen