Doom III: Nettsted og video

id har nå lansert det nye Doom III-nettstedet, samtidig som det er dukket opp en ny film fra spillet. I tillegg forteller id litt om fremtidsplanene, og at det kommer en etterfølger til Return to Castle Wolfenstein.

Doom III er fast bestemt på å holde seg i nyhetsbildet en stund til, og nå har id Software relansert nettstedet til spillet. Det nye nettstedet inneholder blant annet informasjon, skjermbilder, en video og en bitteliten smakebit av tittelmusikken til Doom III. Du kan besøke nettstedet ved å følge lenken under reklamebanneret.

I tillegg har det dukket opp en ny video, hvor Johm Carmack og en rekke andre id-utviklere forteller litt om spillet samtidig som vi får omtrent tre minutter med film fra gameplayet. Vær oppmerksom på at filmen inneholder noen "skremmesekvenser", og at hvis du først ser dem i en slik video er sjansene store for at de ikke har helt den samme effekten når du kommer over dem i spillet.

Videoen stammer fra nettstedet TechTV, som også hadde et lite intervju med id Software om Doom III og andre ting. I dette intervjuet fortalte de at et annet selskap jobber med Return to Castle Wolfenstein 2. Hvilket selskap dette er sies ingen ting om, men nettstedet Eurogamer peker på tegn som tyder på at det kan være snakk om den britiske utvikleren Splash Damage.

id vil selv satse på å lage noe helt nytt nå som de er ferdig med Doom III. Noen detaljer om prosjektet gir de ikke, men vi antar at folkene hos id gleder seg til å ta fatt på utviklingen av det første virkelig nye id-konseptet siden Quake.

Den nye filmen finnes i to versjoner (en med lav oppløsning og en med høy oppløsning), og du finner dem begge her:

Siste fra forsiden