John Romero - FPS

Doom-pappa John Romero skal lage nytt skytespill

Samarbeider med «stor utgiver».

Konseptkunst fra nettsidene til Romero Games.
Romero Games

John Romero, mannen som er best kjent for klassiske skytespill som Doom, Wolfenstein 3D og Quake, er i gang med et nytt spillprosjekt. Også dette blir et skytespill, og Romero ser etter utviklere til å snekre sammen greia.

Kunngjøringen handlet derfor mest om å rette oppmerksomhet mot de mange stillingene som nå er ledige hos Romero Games. Detaljene om spillet var heller vage, og som utvikleren forteller er det enda altfor tidlig å dele konkrete detaljer.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Det Romero kunne avsløre er at det blir et skytespill i førsteperson, satt til en ny spillverden. Det utvikles tilsynelatende i Unreal Engine 5, og prosjektet har en stor, men foreløpig hemmelig utgiver i ryggen.

Romero Games ble grunnlagt i 2015, av John og kona Brenda. Studioets første prosjekt var strategispillet Empire of Sin – for øvrig utgitt av Paradox Interactive – som ikke helt klarte å overbevise vår anmelder.

– Jeg elsker mange av spillets konsepter på papiret, men det føles sjeldent bra å faktisk spille Empire of Sin – hverken som et rollespill, et strategispill eller som et taktisk sjakkspill. Det enkleste er ofte det beste, men spillet velger å overkomplisere presentasjonen fremfor å fokusere på ytterligere strategisk dybde, skrev Alexei Smirnov da spillet kom ut i 2020.

LES OGSÅ: Doom II-hemmelighet oppdaget etter 24 år »

Siste fra forsiden