Dra på safari med Digital Jesters

Digital Jesters har kunngjort at de vil gi ut Wild Earth, et spill hvor du får dra på oppdagelsesreise i Afrika.

Wild Earth, fra Seattle-baserte Super X Studios, beskrives som et spektakulært safarieventyr som foregår i Afrikas hjerte, nasjonalparken i Serengeti. I denne parken kan du se alle de store dyrene det afrikanske kontinentet er kjent for, inkludert elefanter, løver, krokodiller og geparder.

Det å finne og fotografere disse dyrene blir en viktig del av gameplayet, som skal være variert og inkludere mange ulike utfordringer. Etter hvert oppdrag genereres et html-dokument med informasjon om dyrene og bilder tatt av deg selv inne i selve spillet. Wild Earth lover å tilby et autentisk bilde av disse dyrene og miljøene de lever i, og i tillegg fortelles det at vi får en realistisk værsimulasjon.

Videre forteller de at Wild Earth kommer med en kreativ spilldesign hvor spillerne oppfordres til å utvikle fotografikunnskapene sine, og et ikke-voldelig familievennlig gameplay. Teknologien bak spillet har også blitt brukt i en "berg og dalbane-simulator" som vi blant annet kan finne i dyreparkene i Philadelphia og San Diego. Wild Earth kommer til PC i løpet av siste kvartal i år.

Digital Jesters har forøvrig akkurat relansert nettstedet sitt, og i den forbindelse har det dukket opp informasjon om en rekke nye spill fra den britiske utgiveren. De fleste av disse distribueres av Digital Jesters kun i Storbritannia, men i og med at butikken deres har fri frakt burde det ikke være noen vanskelig sak å importere dem til Norge, om de ikke finner andre skandinaviske distributører. Du finner Digital Jesters sitt nettsted her.

Siste fra forsiden