Dracula i slåsskamp

Vampyrslakt til Wii

Konami prøver seg på en liten vri med sin gamle Castelvania-serie og jobber med et slåssespill.

Castlevania har blitt en gammel serie med over 22 år på et stort utvalg konsoller. Hovedsakelig har det gått i action eller Metroid-lignende utforskning, men nå prøver utvikler Konami seg på en helt annen sjanger. Det første Castlevania-spillet til Wii blir et 3D-kampspill i samme gate som Tekken og Dead or Alive.

Alucard fra Symphony of the Night er en av slåsskjempene.

I Castlevania Judgment får vi slåss som flere velkjente figurer og monstre fra seriens mangeårige historie. Den vampyrdrepende Belmont-klanen representeres blant annet av gode, gamle Simon Belmont og den lille magikeren Maria. Vil du heller være slem kan du spille som selveste Dracula og banke opp vanlige dødelige.

Banene i spillet er basert på velkjente lokaler fra serien, og det skal være flust med muligheter til bruke forskjellige deler av omgivelsene til å få has på motstanderen. I tillegg kan enkelte figurer sette opp feller eller tilkalle monstre for å snu kampen til sin fordel.

Du kan spille mot andre over nettet og hvis du skaffer deg Castlevania: Order of Ecclesia til DS skal det være mulig å låse opp noe ekstra i Castlevania Judgment.

Det er Castelvania-sjef Koji ‘IGA’ Igarashi som står bak spillet, og slåsskjempene er designet av Takeshi Obata, som er kjent for den populære manga-serien Death Note.

Castlevania Judgmen er eksklusivt for Wii og har foreløpig ikke fått noen slippdato.

Siste fra forsiden