Dracula må drepes

Kampen mellom den bloddrikkende Grev Dracula og Professor Van Helsing blir temaet for et nytt eventyrspill.

Frogwares har fortalt at de jobber med et eventyrspill som kalles Dracula: Origin. Her spiller du Professor Van Helsing, som har som mål å eliminere den vandøde Grev Dracula. Du må hindre Dracula i å finne og bruke det antediluvianske manuskriptet, og denne oppgaven tar deg fra London til et egyptisk nekropolis, et palass i Vien, et forbannet kloster og – til slutt – Grev Draculas slott.

Underveis må du finne ut hvordan Dracula ble en vampyr. I sin tilværelse blant de levende var han visstnok en dypt religiøs mann, men etter at konen hans tok selvmord ble han forvandlet. Han var overbevist om at konens sjel ble fordømt etter selvmordet, og gal av hat og sorg valgte han å gå i pakt med djevelen. Nå leter han etter det tidligere nevnte manuskriptet, som skal tillate ham å bringe sin elskede tilbake.

Dracula: Origin skal etter planen bli ferdig til neste år. Frogwares har ikke fortalt spesielt mye om gameplayet i spillet (annet enn at det er et eventyrspill), men det kan godt vise seg å følge i fotsporene til deres siste eventyr, Sherlock Holmes: The Awakened. Dette var et førstepersons eventyrspill med 3D-grafikk.

Siste fra forsiden