Dragon Age-nettsted lansert

Interessert i å vite mer om BioWare sitt kommende PC-rollespill? Da bør du ta en titt på det nylanserte nettstedet.

Når BioWare lager rollespill er det alltid lurt å følge med, og selv om det enda er tidlig i utviklingen ser ikke Dragon Age til å bli noen skuffelse. Spillet kjører på en helt ny spillmotor som skal sikre en flott visuell opplevelse, og blander sammen utforskingen og kampene vi kjenner fra Baldur's Gate-serien med flerspiller-gameplayet fra Neverwinter Nights.

I stedet for å følge en enkelt og fastlagt historie kommer Dragon Age med en fullstendig åpen historie, og hva du opplever er avhengig av hvilken karakter du starter med, og hva slags valg du gjør underveis. Du kan for eksempel følge historien til en vandrende barbar, som er det siste gjenlevende medlemmet av sin nasjon, eller en dvergeprins som er forrådt av broren sin og kastet i eksil.

Bakgrunnshistorien til karakteren din bestemmer hendelsene i det første kapittelet i spillet, og i tillegg låser den opp unikt innhold gjennom hele spillet (her nevnes skurker, romanser og skatter). Etter hvert får du muligheten til å påvirke spillverdenen på din egen måte - vil du bli en vis og rettferdig hersker over et mektig kongedømme, eller en tyrranisk åndemaner ("necromancer") som legger under seg hele nasjoner? Det er ditt valg.

Mer informasjon om dette lovende rollespillet kan du finne ved å besøke det nylanserte nettstedet. For øyeblikket er innholdet rimelig begrenset, men hvis du liker denne typen spill bør du lese gjennom FAQ-dokumentet, som gir svar på mange spørsmål om spillet. Nettstedet kommer også med noen skjermbilder og konsepttegninger, samt et diskusjonsforum der du kan delta i diskusjon om spillet.

Siste fra forsiden