Dragon Age-sjef er ferdig i BioWare

EA

Etter 14 år hos BioWare sier Mike Laidlaw nå stopp. På Twitter forteller han at han har sagt opp, uten noen konkrete planer om videre arbeid. Laidlaw jobbet med Jade Empire og Mass Effect, men er nok mest kjent for sin rolle som den kreative lederen bak Dragon Age-spillene. Han følger dermed i fotsporene til Dragon Age-forfatter David Gaider, som forlot selskapet i fjor.

Dragon Age: Origins.
EA

– Det har vært en ære å være en del av Dragon Age-teamet, og jeg er sikker på at verdenen vi skapte sammen er i gode hender. Jeg gleder meg til å se hva som kommer, skriver han om sine tidlige kolleger.

Nå skal han tilsynelatende fokusere på Twitch-streaming i nærmeste fremtid. Utover det nevner han ingenting om fremtidige planer.

Blant BioWares største

Det er straks åtte år siden Dragon Age: Origins så dagens lys og raskt ble en hit blant rollespillerne. Siden den gang har serien utviklet seg i et par forskjellige retninger: først med et mer nedstrippet og action-orientert preg i Dragon Age II, og så til en større verden igjen med Dragon Age: Inquisition.

Hva som skjer videre med serien nå vet vi ikke, men vi antar at BioWare jobber med å koke sammen et eller annet nytt på et eller annet nivå. For øyeblikket er det Anthem som er i fokus – et spill som virker å hente mer inspirasjon fra Destiny-serien enn noe annet.

Bioware kansellerer action-rollespill til fordel for andre prosjekter »

Siste fra forsiden