Dragon Age tar turen til Facebook

Helt nytt spill lanseres til fjesboken.

Er du ivrig Facebook-bruker og attpåtil ihuga Dragon Age-fan er det kanskje verdt å merke seg Biowares seneste påfunn. Utvikleren skal nemlig slippe et helt nytt Dragon Age-spill skreddersydd for det superpopulære nettsamfunnet.

Spillet heter Dragon Age Legends og skal lanseres i løpet av februar 2011. Ifølge pressemeldingen er spillet inspirert av de andre spillene i serien, men vil altså bli spesialtilpasset den mangfoldige sosiale arenaen som Facebook representerer.

I praksis innebærer dette at spillet blir mer tilgjengelig og casual-preget med fokus på samarbeid med andre Facebook-venner, men skal samtidig by på dybde, taktiske elementer og en engasjerende historie.

Dragon Age Legends skal foregå i Free Marches, som er landet mesteparten av Dragon Age II vil finne sted i, så dermed får man nå muligheten til å få en forsmak på dette landområdet. I spillet vil man også kunne låse opp eksklusivt materiale til Dragon Age II.

En betaversjon av Dragon Age Legends skal slippes etter hvert, og for mer informasjon om denne og selve spillet kan du sjekke ut hjemmesiden.

Les også:Anmeldelse: Dragon Age Origins
Les også:Ta makten i Dragon Age II
Les også:Dragon Age II-dato klar

Siste fra forsiden