Dragon Age 2-dato klar

Dragon Age 2-dato klar

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Under sin ganske tettpakkede pressekonferanse på Gamescom-messen avslørte Bioware lanseringsdatoen for sin etterlengtede rollespill-oppfølger Dragon Age 2.

Den europeiske datoen er satt til 11. mars, og spillet slippes på PC, PS3 og Xbox 360. Dragon Age 2 baserer seg på formelen fra det første spillet, men skal introdusere en del nye elementer som blant annet mer intense kamper.

– Med Dragon Age 2 bygger vi på det glimrende fundamentet til det første spillet, men tar samtidig serien i en ny retning med et raskere og mer responsivt kampsystem som vil sette spillerne i stand til å tenke som en general og slåss som en spartaner, sa Bioware-produsent Mark Darrah i en pressemelding.

Dragon Age 2 skal også by på en ny måte å fortelle historien på, og spillerne vil blant annet få oppleve hvordan en av de sentrale figurene i spillet kom til makten.

Sjekk for øvrig ut trailer fra spillet under.Les også: Dragon Age 2 med mer dynamisk slåssing
Les også: Dragon Age 2 på trappene
Les også: Mass Effect 2 når nytt publikum

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen