Mass Effect 2 når nytt publikum

Mass Effect 2 når nytt publikum

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Biowares Ray Muzyka hadde i kveld gleden av å annonsere at det prisbelønte rollespillet Mass Effect 2 vil være tilgjengelig på Playstation 3 i januar 2011. Annonseringen kom på Electronic Arts' pressekonferanse på Gamescom i Köln.

Spillverkets egen anmelder ga spillet en perfekt score på 10/10, så det kan nok tenkes at Playstation-versjonen også kan se gode salgstall.

Dette sa vår anmelder om Mass Effect 2:

– Mass Effect 2 står igjen som et kroneksempel på viktigheten av interessante rollefigurer og en dyp spillverden som har mer å by på enn det som møter deg ved første øyekast. Innholdsmessig er dette et av tidenes utvilsomt mest forseggjorte spill. Samtidig kommer dialogene så ofte at stemningen holdes oppe og interessen bevares, men uten at det blir langdrygt.

Oppdatering:

Mye ekstrainnhold til PS3-utgaven:

I Biowares pressemelding forteller de at denne utgaven av spillet får flere timer med bonusinnhold i tillegg til selve spillet, som skal gjøre Playstation-versjonen den perfekte introduksjonen til romspillene.

Sammen med en allerede omfattende historie blir bonustimene del av en feit pakke med spillopplevelse.

Se traileren nedenfor:

Mass Effect 2

X360
Slippdato: 28. januar 2010
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: BioWare Corp.
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (21)

Forsiden akkurat nå

Til toppen