E3 2019 - Dragon Ball Z Kakarot

Dragon Ball Z Kakarot kommer i 2020

Skal fortelle hele Dragon Ball-historien i ett spektakulært actionrollespill.

Vi har tidligere blitt fristet med Dragon Ball Project Z. På årets Microsoft-konferanse fikk vi endelig se actionrollespillet, som skal gjenfortelle hele historien fra de populære Dragon Ball-tegneseriene, i levende live. For gamle fans er det selvfølgelig lett å gjenkjenne berømte scener. For nykommere kan det virke som om det bare er masse kjempegorillaer og romvesener som flyr rundt og slåss i flammehav. Dette er forsåvidt heller ikke en helt gal beskrivelse av hva som faktisk foregår.

Spillet kommer i 2020 til PlayStation 4, Windows og Xbox One. Det er CyberConnect2, kjent for .hack-spillene og Naruto: Ultimate Ninja-spillene, som står bak.

Les også: Her er programmet for E3 2019 »

Pop-kulturelt fenomen

Da reklamemannen Akira Toriyama skapte tegneserien Dragon Ball i 1984 hadde han ingen anelse om hvor stort det skulle bli en dag. Han ville bare prøve seg på actionsjangeren etter å ha bli kjent for humoristiske tegneserier. Den opprinnelige fortellingen følger Son Goku, en merkelig gutt med apehale, som leter etter mystiske dragekuler som det sies kan oppfylle ønsker. Serien er på 42 tykke bind. Underveis er det mange som vil slåss med ham fra romvesener til demoner.

Siden har det blitt flere tegneserier, filmer og spill enn noen kan telle. Dragon Ball har også på mange måter blitt modellen for japanske tegneserier, spesielt de for yngre tenåringsgutter, og inneholder alt av både det verste og beste formen har å by på.

Dragon Ball Z Kakarot er ikke det første forsøket på å fortelle hele historien i spillform. CyberConnect2 er imidlertid ikke et hvilket som helst navn. Opp gjennom årene har Naruto-slåssespillene Ninja Storm fått ganske god kritikker her på Gamer.no. Fullt så godt gikk det likevel ikke med Ultimate Ninja Storm 4 ifølge vår anmelder.

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden