Dramaet i Karibien avsluttes

Dramaet i Karibien avsluttes

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Da er ventetiden snart over for alle som er spente på avslutningen av den populære og kritikerroste Tales of Monkey Island-serien.

Det femte og avsluttende kapittelet, Rise of the Pirate God, lanseres nemlig tirsdag 8. desember. Også denne episoden vil preges av uklare detaljer og spørsmål.

Ubekreftede rykter vil ha det til at LeChuck på en eller annen måte er involvert, men myndighetene har ennå ikke navngitt noen mistenkte.

Etterforskere har heller ikke klart å finne og avhøre den tidligere demonpiraten eller Guybrush' kone Elaine Marley-Threepwood.

Telltale Games forsikrer imidlertid at alle spørsmål vil bli besvart i Rise of the Pirate God, så det er bare å vente og se.

I anledning seriens avslutning tilbys for øvrig nå de fire første episodene enkeltvis for cirka 50 kroner pr stk og lastes som vanlig ned fra hjemmesiden.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen