DreamCatcher gir ut UC: A World Apart

Vi trodde DreamCatcher og 3000AD hatet hverandre som pesten, men nå har de signert en ny utgivelsesavtale.

Da DreamCatcher skulle gi ut det forrige Universal Combat-spillet endte det nærmest opp med krig mellom dem og utviklerne i 3000AD. De to partene var ikke enig om noe som helst, og spillet ble til slutt forsinket, samtidig som en konflikt om hvilken pris spillet skulle få i butikkene endte opp i retten.

En skulle egentlig tro at etter et slikt katastrofalt forsøk på samarbeid ville både DreamCatcher og 3000AD holde seg langt unna hverandre, men det ser ikke ut til å være tilfelle. Nå har de nemlig signert en avtale som gir DreamCatcher utgivelsesrettighetene til Universal Combat: A World Apart.

Dette spillet følger i forgjengerens fotspor, og lar deg ta del i store futuristiske kriger hvor du kan gjøre alt fra å fly romskip til å få rollen som fotsoldat på en av planetene det kjempes om. Grafikken vil få en (høyst nødvendig) oppdatering, og spillet vil inneholde en rekke nye kjøretøy.

Universal Combat: A World Apart kommer med to kampanjer, hver med 16 oppdrag. I tillegg får vi 16 "instant action"-oppdrag, to nye kooperative scenarier med støtte for opp til 32 spillere og et nytt "alle mot alle"-scenarie. Kontrollen over kjøretøyene skal være forbedret, og det samme skal AI-en.

Spillet skal etter planen komme i salg i mai. Mer informasjon kan du finne ved å følge lenkene under.

Siste fra forsiden