DreamHack 2017 / Rocket League

DreamHack arrangerer to åpne Rocket League-turneringer i sommer

Ta opp kampen mot norske «gReazy» og resten av verdenseliten.

Psyonix

Fans av Rocket League har fått mye å glede seg til denne sommeren, med et stadig mer tettpakket e-sportprogram. Verdensmesterskapet Rocket League Championship Series gikk av stabelen i Los Angeles til helgen, og nå skal det bli bilfotballfest på DreamHack.

DreamHack arrangerer to Rocket League-turneringer i sommer.
Psyonix

I samarbeid med Psyonix og Twitch annonserte e-sportfestivalen nylig Rocket League-turneringer på både DreamHack Summer og DreamHack Atlanta. Disse skal spilles henholdsvis 17. - 18. juni og 21. - 23. juli, og byr på nesten 850 000 kroner i premiepenger.

Norske «gReazy» stiller

Tidligere Rocket League-verdensmester Marius «gReazy» Ranheim har nettopp kommet hjem fra fra RLCS, der han og Flipside Tactics havnet på en femteplass. Nordmannen forteller til Gamer.no at laget nå planlegger å stille til både DreamHack Summer og Atlanta.

«gReazy» er ventet å delta på begge DreamHack-turneringene.
Skjermbilde/RLCS

Begge turneringene er åpne for alle som tror de er gode nok til å utfordre «gReazy» og resten av verdenseliten. I utgangspunktet er det imidlertid kun plass til 32 lag, så spillere som vil prøve seg oppfordres til å være raskt ute.

Registrering for DreamHack Summer finner du på festivalens nettsider. De som ønsker å ta turen over dammen kan også registrere seg for DreamHack Atlanta.

Psyonix satser på e-sport

DreamHack-turneringene er det første markante steget i Psyonix' utvidede satsing på Rocket League som e-sport. Etter to vellykkede RLCS-turneringer annonserte utvikleren store konkurranseplaner for både Rocket League-eliten og amatørspillere.

I løpet av 2017 vil Psyonix spytte over 20 millioner kroner inn i Rocket Leagues e-sportmiljø. En stor del av dette går med på å finansiere turneringer som RLCS og DreamHack, men utvikleren har også hintet til andre ideer for å bygge opp rundt bilfotballspillet.

Siste fra forsiden