Drep eller bli drept i The Ship

I The Ship befinner du deg ombord på et skip fra 30-tallet, og en av medpassasjerene dine har fått i oppdrag å drepe deg.

The Ship kommer med et mildt sagt interessant konsept. Du er en av passasjerene ombord på et skip fra 1930-tallet (av den typen som fraktet folk og fe over Atlanteren - tenk Titanic, men litt nyere og forhåpentligvis mer flytedyktig), og har fått i oppdrag å ta livet av en av de andre passasjerene. Samtidig befinner det seg en passasjer ombord som har fått beskjed om å drepe deg.

Spillet er sentrert rundt noe som kalles The Hunt - en konkurranse hvor målet er å overleve. Alle deltakerne har fått i oppdrag å drepe en av de andre deltakerne, og den siste overlevende jegeren (eller den som overlever med mest penger på kontoen) vinner. I tillegg til å fokusere på å holde deg selv i live og drepe ditt utvalgte offer, må du sørge for at du får nok mat, søvn og sosial interaksjon.

The Ship tilbyr utforskning, etterforskning, sniking, intriger og drap, og det hele foregår i vakre interaktive omgivelser. Spillet kommer med en rekke moduser, og om du synes de datastyrte motstanderne er for lette, kan du begi deg ut på nettet hvor du finner menneskelige konkurrenter (og, ett sted der ute, en person som har ditt navn på drapslisten sin).

The Ship var opprinnelig ment som en modifikasjon for Half-Life (det finnes tidlige versjoner av denne på nettet), men det har nå blitt et fullverdig spill som bruker Source-motoren. Mindscape vil stå for den europeiske butikklanseringen, som finner sted i September. Spillet kommer også til Steam, men det er fortsatt ikke klart når Steam-lanseringen vil finne sted.

Besøk spillets offisielle nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden