Driv din egen TV-stasjon

Lei av søppel på TV? Tror du at du kunne ha gjort en bedre jobb enn TV2? Kanskje TV Giant er noe for deg.

Franske Nobilis har nå kunngjort TV Giant, et spill der du får drive din egen TV-stasjon. Spillet skal lanseres i andre eller tredje kvartal i år, og setter deg i sjefsstolen for en av fire TV-stasjoner på det lokale bynettet. Målet ditt er selvsagt å tiltrekke seere, samtidig som du helst holder dem fornøyde.

For å oppnå dette må du ansette programledere, skuespillere og regissører, kjøpe studioer hvor du kan lage programmer, produsere TV-show, TV-filmer og serier, sørge for å reklamere for kanalen din og programmene dine, passe på at reklamepausene dine fylles opp og mye mer.

Underveis kan du blant annet foreta spørreundersøkelser for å finne ut hva folk vil ha, og tilpasse programtilbudet ditt basert på disse. Spillet har totalt 30 ulike seergrupper, alle med unike interesser, som er potensielle mål for kanalen din.

Ellers loves vi mulighet til å besøke ti ulike bygninger i den tredimensjonale byen spillet foregår i (slik som reklamebyrå og en bank), bygge tjue detaljerte rom i bygningen din (som kontrollrom, studio, arkiv, og så videre), skape dine egne programmer og mye mer. Mer informasjon finner du på spillets nettsted (så snart Nobilis får fingeren ut).

Siste fra forsiden