Driver 4 annonsert

Atari annonserte i natt at det fjerde kapitlet i den populære Driver-serien er under utvikling hos Reflections Interactive.

Et nesten samlet pressekorps var nok enige i at Driv3r langt i fra innfridde alle forventningene da det kom ut i juni i fjor. Dette hindret imidlertid ikke spillet i å selge i millionantall. Atari kom i natt til i dag med annonseringen av nummer fire i serien - foreløpig bare kjent som Driver 4, helt til utviklerne finner ut hvordan de kan integrere tallet inn i tittelen på en lur måte.

Detaljene omkring spillet er fremdeles få, men historien vil denne gangen foregå i en nøyaktig gjengivelse av New York City. Mens Driv3r var noe lineært og fulgte historien tett, ser det ut som spilleren vil få mye mer frihet i Driver 4 ved hjelp av en mer åpen oppdragsstruktur. Fokuset ligger igjen på heseblesende biljakter og utviklerne lover en forbedret kunstig intelligens siden sist - noe som strengt talt ikke bør være et umulig mål.

Realistisk bildynamikk- og fysikk var kanskje noe av det som imponerte mest i Driv3r. Dette vil uten tvil også dukke opp i oppfølgeren. Kanskje mer spennende er nyheten om at alle tre versjonene av spillet inneholder online-støtte av et eller annet slag. Nøyaktig hva det er snakk om her ville ikke Atari røpe, men en skal ikke se bortifra at det dukker opp mer informasjon om akkurat dette utover i messen.

Driver 4 skal etter planen lanseres til PC, Xbox og PlayStation 2 i 2006.

Siste fra forsiden