Driver Parallel Lines

Driv3r solgte veldig godt for Atari, selv om det var en skuffelse for mange. Derfor er et fjerde spill på trappene. Her den første traileren fra Driver Parallel Lines.

Historien i Driver Parallel Lines vil foregå i en nøyaktig gjengivelse av New York City. Mens Driv3r var noe lineært og fulgte historien tett, ser det ut som spilleren vil få mye mer frihet i Driver 4 ved hjelp av en mer åpen oppdragsstruktur. Helten denne gangen er en attenåring som bare kalles The Kid.

Fokuset ligger igjen på heseblesende biljakter og utviklerne lover en forbedret kunstig intelligens siden sist. Vi får kjøre spillets åtti biler rundt i områder som The Bronx, Brooklyn og Manhattan. Som seg hør og bør etter at GTA 3 slo gjennom, kommer Driver 4 med rundt 40 lisensierte musikkspor fra syttitallet. Mesteparten av gameplayet vil fokusere på bilkjøring denne gangen, men det vil også være segmenter der du må forlate bilen og fortsette til fots. Spillet vil også inneholde den åpne spilldesignen vi kjenner fra GTA-serien, og T.K kan kjøre rundt i byen for å finne forskjellige jobber.

Heldigvis skal siktesystemet være forbedret. Det fortelles også at gatene skal ha tre ganger så mye trafikk som tidligere (samt flere fotgjengere). Realistisk bildynamikk- og fysikk var kanskje noe av det som imponerte mest i Driv3r. Dette vil uten tvil også dukke opp i oppfølgeren. I tillegg kommer spillet med en rekke minispill og billøp som du kan delta i, samt en onlinemodus for opp til åtte spillere.

Den nye høyoppløselige traileren viser en blanding av gameplay, designeffekter og flotte forhåndsrendrede scener fra spillet.

Driver Parallel Lines lanseres på Xbox, PlayStation 2 og PC den 17. mars 2006.

Siste fra forsiden