Drømmefall: Den Lengste Reisen

Nå har Funcom lansert en prøveversjon av eventyrspillet Drømmefall: Den Lengste Reisen.

Drømmefall er oppfølgeren til det anerkjente eventyrspillet Den Lengste Reisen, som kom for noen år tilbake. Der fulgte vi April Ryan på hennes reise for å gjenopprette balansen mellom vår teknologibaserte verden – kalt Stark – og dens magiske ekvivalent, Arkadia.

I Drømmefall starter du spillet som Zoë Castillo, ei jente som ikke helt vet om hun skal fortsette på skolen eller begynne å jobbe. Før hun får bestemt seg griper skjebnen inn, i form av at ekskjæresten hennes forsvinner etter å ha avslørt at han har kommet over en sensasjonell sak.

Når Zoë attpåtil hjemsøkes av ei lita jente som ber henne finne en viss April Ryan, tar det ikke lang tid før vår venninne snubler inn i et ondsinnet spill som omfatter både Stark og Arkadia.

Drømmefall: Den Lengste Reisen ble lansert i vår, så det må være lov å påpeke at den nylanserte demoen kommer litt i seneste laget. Demoen inneholder imidlertid hele spillet, så hvis du liker det du får servert (den første delen av spillet), kan du låse opp resten av eventyret ved å betale over nettet.

I og med at demoen inneholder hele spillet, er filstørrelsen på hele 3,5 GB. Det kan derfor være vanskelig å laste den ned i noen nettlesere som ikke støtter nedlastning av filer over 2 GB. Eventuelle problemer kan blant annet løses ved å bruke en "download manager" som GetRight.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden