Drømmefall Kapitler kommer også til PlayStation 4

Utelukker ikke at en Xbox One- og Wii U-versjon kan komme senere.

Drømmefall Kapitler kommer til konsoll også.
Red Thread Games

Red Thread Games har annonsert at det kommende norske spillet Drømefall Kapitler kommer til konsoll, etter at det først debuterer på Windows, Mac og Linux i høst. Riktignok er det kun én konsollgruppering som får oppleve eventyret i første omgang: PlayStation 4-eierne.

Vel å merke utelukker ikke selskapet at spillet kan finne veien til Xbox One eller Wii U med tid. I en ny oppdatering på Twitter forteller de at fokuset ligger på PlayStation 4 først, ettersom studioet ikke har nok ressurser til å jobbe med andre plattformer.

Første norske til konsollen

Zoë Castillo er tilbake.

Til NRK forteller Red Thread Games-sjef Ragnar Tørnquist at PlayStation 4-lanseringen er kjempeviktig for prosjekt. Nettstedet påpeker også at Drømmefall Kapitler blir det første norske spillet på konsollen, noe som betyr at vi kan satse på en konsollansering innen de andre norske PlayStation 4-spillene kommer ut.

Blant annet skal PlayStation 4-utgaver av Shiftlings fra Rock Pocket Games, Teslagrad fra Rain Games og Among the Sleep fra Krillbite Studios være under arbeid. Sistnevnte får også støtte for VR-brillene Project Morpheus når det en gang slippes til konsollen.

Ble episodisk

Vi fikk prøvespille Drømmefall Kapitler i vår.

I sommer ble det også kjent at spillet blir episodisk, noe som betyr at fansen får spillet delt opp i fem biter, fordelt utover et tidsrom. Planen om å slippe ett spill ble endret på grunn av de store ambisjonene, ifølge studioet selv.

Red Thread Games har også så vidt begynt utviklingen av et førstepersonseventyr satt til Norge kalt Draugen. Vestlandsgrøsseren skal være en mørk og forstyrret reise inn i det sorte hjertet av norsk nasjonalromantikk, sett gjennom øynene til en amerikansk vitenskapsmann.

Vi spilte litt av Drømmefall Kapitler i vår, og synes det viste gode takter.
Les vår sniktitt på Drømmefall Kapitler »

Siste fra forsiden