Drømmen om å fly

Flight of Fancy er et spill hvor du spiller en drage som får fly over spektakulære og fantasirike landskaper. Spillet styres ved hjelp av et kamera med bevegelsessensor.

Her har vi noe litt spesielt: Et flygespill basert på et EyeToy-aktig kamerasystem. Her får du rollen som en drage, og må "late som" at armene dine er dragens vinger, og bruke disse for å holde dragen i luften og styre hvor den skal fly. Vi tipper at det ser relativt latterlig ut for en person som ikke spiller, men hvis spillet er godt nok er det kanskje verd det.

Hvem har vel aldri drømt om å fly, spør utviklerne og forteller at du får sveve over skyer, skoger, fjell og innsjøer, så høyt du bare vil og så raskt du bare makter. Den endelige versjonen av spillet vil også inneholde mulighet for å kaste ulike trylleformularer, ved hjelp av bevegelser (tenk Arx Fatalis, men i virkeligheten).

Spillet kjører på Gaijing Entertainment sitt DreamSpace-system, og er ikke det eneste spillet denne russiske utvikleren lager for systemet. De jobber også med nyversjoner av klassiske spill som Arkanoid, Volleyball og Basketball, samt flere originale konsepter. Utviklerne skryter av at en hver kan spille disse spillene, det er bare å bevege seg bort til TV-en eller monitoren og bevege kroppen.

Gaijin Entertainment lover å gi ut mer informasjon om Flight of Fancy om ikke lenge. For øyeblikket vet vi ikke hvorvidt spillet kommer på det nordiske markedet.

Siste fra forsiden