Telialigaen - League of Legends

Vanir og Riddle enige om utlån

Support-spiller Ali «Blazingfire» Sunbul spiller i Riddle-drakt denne høsten.

Illustrasjonsbilde
Eivind Von Døhlen/Good Game

Oppkjøringen til høstens sesong av Telialigaen er for alvor i gang, og nylig kunne Vanir og Riddle annonsere en avtale mellom klubbene om utlån av Support-spiller Ali «Blazingfire» Sunbul.

– Denne avtalen er ny og moderne for e-sport-bransjen, spesielt her i Norden. Vi kommer nok til å se flere lignende avtaler i det norske markedet fremover. Det er godt å se at bransjen utvikler seg i en stadig mer profesjonell retning, uttaler Vanirs Business Manager Mikkel «Bullsheng» Bull Junker i en pressemelding fra klubben.

LES OGSÅ: Alt lå til rette for Riddle-suksess i NLC

LES OGSÅ: Har du husket å melde deg på Telialigaen?

Lykkes med talentutvikling

Suksessfull talentutvikling er utvilsomt et resultat av gode rammer, gode rutiner og god oppfølging i en klubb. Vanir har hatt dette som et fokusområde, og klubbens direktør for e-sport, Carlos Nuñez meddeler til Gamer.no at utlånet til motstanderne er utelukkende positivt.

– Det er utrolig kult at talentutviklingen vi driver med her i Vanir blir såpass godt lagt merke til at Riddle nå ønsker å leie spilleren vår. Da er det noe jeg mener vi gjør eksepsjonelt bra. Selv om det blir kjipt å se «Blazingfire» i andre farger for sesongen, ser jeg frem til å se hvordan han presterer, og selvfølgelig til å ta poeng fra han når vi møtes i løpet av sesongen, forteller han til Gamer.no.

Riddles daglige leder Mohammed Barzinje omtaler signeringen som et steg på veien til en bunnsolid spillerstall.

– Vi ønsker et bunnsolid lag for kommende sesong av Telialigaen, og derfor forsterker vi laget vårt med «Blazingfire». Vi gleder oss til å annonsere de resterende fire spillere litt nærmere sesongstart, sier han til Gamer.no.

Siste fra forsiden