Shadow of Memories til nytt format

Du er død. Gjør noe med det

Konamis tidsreiseeventyr er på vei til PSP.

I 2001 kom PlayStation 2-spillet Shadow of Memories til Europa. Takket være sitt interessante konsept og historie fikk det en positiv mottakelse, dog med en del kritikk for spillmekanismene. Shadow of Memories ble også sluppet på Xbox og PC.

Lurer det en morder bak hjørnet?

Tidligere i år ble det klart at Konami jobbet med en japansk relansering på PSP, og nå er det kunngjort at denne utgaven også kommer i engelskspråklig drakt. Foreløpig er det planlagt å slippe det i Statene i 2010 under den amerikanske tittelen Shadow of Destiny. Om og når spillet kommer til Europa er ikke offentliggjort..

Shadow of Memories foregår i den fiktive tyske småbyen Lebensbaum. Turisten Eike Kusch vandrer rundt i dens gater, men blir plutselig stukket ned og drept. Dette er likevel ikke slutten for Eike, da en merkelig skapning som kaller seg Homunculus vekker ham til live igjen, samt tilbyr en mulighet for å reise i tid og unngå sin egen død.

Eike får en hendig tidsmaskin i lommeformat, og lykkes raskt med å forhindre mordet. Kort tid etter blir han drept igjen, og får på nytt et tilbud fra Homunculus om å endre sin skjebne. Hver gang han overlever prøver morderen seg på nytt, så Eike må ikke bare bevare sitt eget liv, men også finne ut hvem morderen er og hvorfor vedkommende er så besatt av å kverke Eike. For å finne ut av dette må han besøke flere tidsperioder og nøste opp i et mysterium som har forgreninger flere hundre år tilbake i tid.

Siste fra forsiden