Du kan spille Overwatch gratis neste helg

Prøv Blizzards skytespill på PlayStation 4 og Xbox One.

Blizzard

Om du enda ikke har prøvd Overwatch får du en god mulighet neste uke, da Blizzard skal avholde en gratishelg for spillet. Tilbudet er åpent for PlayStation 4- og Xbox One-spillere, og varer fra klokken 20:00 den 9. september til 01:00 den 13. september.

Overwatch er gratis på konsoll neste helg.
Blizzard

Under gratishelgen får du prøve samtlige av spillets 22 heltefigurer og 13 flerspillerbrett, samt spillmodusene «Quick Play», «Custom Games» og «Weekly Brawl». Du kan også tjene opp erfaringspoeng og spillgjenstander, som du får beholde dersom du velger å kjøpe spillets fullversjon.

Skal du spille på Xbox One må du ha Xbox Live Gold-medlemskap, men PlayStation 4-spillere trenger ikke PlayStation Plus-abonnement for å være med på gratishelgen.

Populært skytespill

I Blizzards populære flerspillerskyter konkurrerer to lag på seks spillere mot hverandre om å oppnå forskjellige mål, avhengig av spillmodusen. Spillere velger mellom 22 spillbare figurer, som alle har sine unike våpen, gjenstander og egenskaper, og som utfyller forskjellige roller i laget.

Da Overwatch ble lansert tidligere i år fikk det nesten toppscore av vår anmelder, som roste spillets personlighet, stil og variasjon:

– Det mest imponerende med Overwatch er hvor gjennomtenkt og vellaget alle de ulike enkeltdelene av spillet er, og hvor godt de fungerer sammen. Det er lite som føles overflødig eller unødvendig, og man får alltid akkurat det man trenger til enhver tid, skrev Gøran Solbakken.

Les hele Overwatch-anmeldelsen her »

Siste fra forsiden