Duke Nukem Forever er spillbart

– Bare et spørsmål om tid

Team Xbox har lokket litt Duke Nukem Forever-info ut av George Broussard fra 3D Realms.

Nettstedet Team Xbox fikk noen ord med 3D Realms-sjef George Broussard i forbindelse med den kommende lanseringen av Duke Nukem 3D på Xbox 360. De kunne selvsagt ikke dy seg, og spurte også om tilstanden til det Duke Nukem Forever.

– Utviklingen går veldig bra. Det har flere timers relativt blankpolert spilletid. Vi driver aktiv testing av deler av spillet, og får feedback fra spilltesterne, så ting er i ferd med å falle på plass, sier Broussard.

Han fortsetter:

– Det er moro, og det er i fokus. Vi vet hvilke deler av spillet som er moro og hvilke som ikke er det, og det er bare et spørsmål om tid nå. Jeg har sannsynligvis aldri vært så glad eller spent på spillet som jeg er nå for tiden.

Ellers brukte Broussard naturlig nok tid på å snakke om Duke Nukem 3D for Xbox 360. Spillet vil være en rimelig tro kopi av PC-versjonen, men kommer med nyheter som onlinebasert flerspiller (inkludert kooperativt spill over Xbox Live).

Dessuten har den nye versjonen en funksjon som lagrer alt du gjør i spillet som filmsekvenser, som du så kan se på senere eller dele med vennene dine. Du kan også hoppe inn i gamle filmer, og spille situasjonen du hopper inn i.

Siste fra forsiden