Duke Nukem trenger deg

Har du lyst til å hjelpe 3D Realms med å gjøre ferdig Duke Nukem Forever? Nå søker de etter gode ideer.

I stedet for å bable i vei om hvor lang tid utviklingen av Duke Nukem Forever har tatt, går vi like godt rett på nyheten. I en post på 3DRealms-forumet fortalte akkurat George Broussard at de ønsker gode ideer i forhold til spennende ting de kan putte inn i spillet:

- Tenk deg at gatene i Las Vegas er fulle av grisepoliti som kjemper mot jordiske styrker og plager menneskelige sivile. Hvis du kommer på noen spennende skriptede hendelser som inneholder disse elementene, kan du poste dem i forumet vårt. Vi snakker om ting som kan skje over fem til åtte sekunder, og som hender i bakgrunnen eller når spilleren kommer inn i et nytt område.

Har du noen gode ideer kan du stikke innom 3DRealms-forumet og poste dem der. Mens vi snakker om 3DRealms kan vi forøvrig nevne at de ser ut til å jobbe med et nytt spill. Dette kom frem for cirka en måned siden, i bloggen til Scott Miller. Han skrev ingenting om selve spillet, og fortalte simpelthen at de jobbet med et prosjekt som ikke var kunngjort enda. Forhåpentligvis betyr dette at de regner med å bli ferdige med Duke Nukem Forever snart.

Siste fra forsiden