Duke Nukem Forever vises frem i kveld?

Duke Nukem Forever vises frem i kveld?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Man kunne blitt unnskyldt om man hadde trodd at vi hadde fått hakk i plata, vi har i hvert fall for lengst mistet oversikt over hvor mange ganger vi har skrevet om Duke Nukem Forever – bare for å oppleve at vi enten har blitt lurt eller bedratt dagen derpå.

Når det er sagt, skal det sies at det siste ryktet om det sagnomsuste spillet virker litt mer troverdig enn hva som kan anses som normen. Det er nettsiden CVG som bygger videre på ryktene om at Borderlands-skaper Gearbox faktisk har overtatt utviklingen. Ifølge CVG kommer påstandene fra "svært troverdige kilder" hos utvikleren selv. Gearbox samarbeider forøvrig tett med Take-Two eide 2K, som var var sterkt involvert i disputten rundt rettighetene til spillet etter 3D Realms gikk under.

Angivelig skal spillet bli avduket allerede i dag, under den pågående PAX-messen i Seattle. Ifølge CVG har Gearbox forberedt en "storslått demo", forøvrig bestående av 3D Realms gamle arbeid. Klok av skade er vi svært forsiktig med å påstå verken det ene eller det andre, men CVGs påstander underbygges av at utvikler 2K forleden uttalte at "noe stort vil skje på PAX-messen".

2Ks pressekonferanse vil bli holdt klokken syv i kveld norsk tid, da får vi forhåpentligvis omsider vite om Duke faktisk er gjenoppstått fra de døde eller ei.

Kommentarer (21)

Forsiden akkurat nå

Til toppen