Dungeon Siege II

Det etterlengtede actionrollespillet Dungeon Siege II er straks klart for butikkene, og nå kan du teste demoen.

En generasjon etter hendelsene i originalen plages landet Ehb på ny av ondskapens krefter. Dermed blir det nok en gang opp til deg å finne frem sverdet og rustningen og redde Ehb fra ødeleggelsen. Dungeon Siege II skal tilby en interaktiv verden full av aktivitet og et historiedrevet gameplay. Gas Powered Games sitt nye "flick"-system tilbyr nye muligheter for filmatisk historiefortelling ved hjelp av spillmotoren, og Microsoft forteller at nye spesialeffekter vil bringe verden til live som aldri før.

Dungeon Siege II kommer med et nytt system for karakterutvikling, og lar deg bygge opp en gruppe bestående av opp mot seks helter. Hver av de mange klassene i spillet har unike heltekrefter som gjør personer som mestrer disse i stand til å snu situasjonen til deres fordel selv når det ser som mørkest ut. I tillegg til gruppen din (og det populære muldyret) kan du også rekruttere nye hjelperdyr - eksotiske vesener med unike egenskaper. Det ser ut som du kommer til å trenge all den hjelpen du kan få, for den kunstige intelligensen skal være mye bedre enn før.

For å se om Dungeon Siege II holder alle disse løftene kan du laste ned den nylanserte demoen. Vær oppmerksom på at filstørrelsen er rimelig gigantisk - installasjonsfilen er nemlig på rekordstore 1.4 gigabyte. All plassen brukes på to lange introduksjonsfilmer og en del av begynnelsen av "Mercenary"-kampanjen (som starter ved øvingsoppdraget og avsluttes ved "Elven Shrine"). Du finner demoen her:

Siste fra forsiden