Dungeon Siege II

Microsoft og Gas Powered Games har nå gitt ut en ny demo av Dungeon Siege II.

Dungeon Siege II foregår i landet Ehb, som fortsatt plages av ondskapens krefter. Du er helten som må finne frem sverdet og rustningen og redde Ehb fra ødeleggelsen. Dungeon Siege II skal tilby en interaktiv verden full av aktivitet og et historiedrevet gameplay.

Spillet kommer med et nytt system for karakterutvikling, og lar deg bygge opp en gruppe bestående av opp mot seks helter. Hver av de mange klassene i spillet har unike heltekrefter som gjør personer som mestrer disse i stand til å snu situasjonen til deres fordel selv når det ser som mørkest ut.

I tillegg til gruppen din (og det populære muldyret) kan du også rekruttere nye hjelperdyr - eksotiske vesener med unike egenskaper. Det ser ut som du kommer til å trenge all den hjelpen du kan få, for den kunstige intelligensen skal være bedre enn før.

Nå har Gas Powered Games lansert en ny demo av spillet. Denne ser ut til å ha mye av det samme innholdet som den forrige (og en del av begynnelsen av "Mercenary"-kampanjen), men inneholder alle forbedringene fra 2.2-oppdateringen, samtidig som filstørrelsen har blitt kuttet ned med hele 521 MB.

Demoen er fortsatt svært stor - installasjonsfilen tar hele 911 MB. Om du vil laste den ned kan du følge disse lenkene:

Siste fra forsiden